Ima svega i svacega


  PRAVILA FORUMA

  Delite
  avatar
  bLeYa

  Broj poruka : 20
  Datum upisa : 11.02.2011
  Godina : 23

  PRAVILA FORUMA

  Počalji  bLeYa taj Sub Feb 12, 2011 10:20 am

  Pravila učestvovanja na ZezAncijA Forumu su sledeća:

  1.Zabranjeno je otvaranje već postojećih tema. Pre otvaranja neke teme obavezno je koristiti pretragu, kako bi se proverilo da li ista ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati moderatora na Forumu. Zabranjeno je i dupliranje već postojećih poruka.

  2.Zabranjeno je postavljanje tema sa ličnim kolekcijama, takve teme se brišu od strane moderatora.

  3.Bilo koji vid reklamiranja, lični, drugih sajtova, firmi ili organizacija u postovima, privatnim porukama i potpisima, bez dogovora sa administratorima je zabranjen.

  4.Zabranjeno je pisanje isključivo velikim slovima, kao i ostavljanje velikog broja znakova uzvika na kraju rečenice, jer se to smatra vikanjem ili nekulturnim ponašanjem.

  5. Zabranjeno je korišćenje psovki i vulgarnih reči i izraza, kako u porukama, tako i u korisničkim imenima. Za ovaj prekršaj ne postoji upozorenje. Svako ko ne poštuje ovo pravilo će bez ikakvog upozorenja biti trajno suspendovan sa Foruma.

  6.Zabranjeno je vređati ili provocirati članove Foruma po verskoj, nacionalnoj, rasnoj, političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

  7.Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualnu štetu nastalu praćenjem određenih uputstava ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

  8.Zabranjeno je uznemiravati ostale članove putem privatnih poruka.

  9.Ukoliko na Forumu objavljujete tekst sa interneta ili bilo kog drugog medija, dužni ste da navedete izvor teksta i ime autora ako je poznat. U slučaju da autor nije poznat, navedite da Vi niste autor teksta koji objavljujete.

  10.Maksimalan broj upozorenja koje jedan član može da dobije, je 3. Nakon toga sledi trajna zabrana pristupa Forumu.

  Budite dobri, družite se i uživajte na ZezAncijA Forumu

   Sada je Pon Jan 21, 2019 2:30 am